Basisschool De Meule

Adres: Molenstraat 21 | 5914 XS Venlo | Tel:077 – 3200788

Basisschool De Meule, ‘extra aandacht voor sport en gezondheid’.

Basisschool De Meule staat voor “Goed onderwijs met extra aandacht voor sport en gezondheid”.
Op onze school zijn we ervan overtuigd dat je door een gezonde leefstijl beter kunt leren en presteren.

De Meule is gelegen in de H. Hartparochie in Venlo-Noord. Het is een school met ongeveer 200 leerlingen verdeeld over 9 groepen. Goed onderwijs en goede onderwijsresultaten is een belangrijke doelstelling van onze school.

Maar wat is goed onderwijs? Wij willen dat al onze leerlingen graag naar school komen en zich veilig en prettig voelen op De Meule. Dat ze goed met elkaar communiceren en prettig met elkaar omgaan. Daarvoor gebruiken wij het programma van de Vreedzame School. Als kinderen na 8 jaar onderwijs onze basisschool verlaten, moeten zij goed toegerust zijn voor het voortgezet onderwijs. Goede resultaten op het gebied van lezen, taal en rekenen zijn dan heel belangrijk. Maar er is meer.

Basisschool De Meule wil ook voldoende tijd en energie besteden aan de creatieve vakken en aan sport en techniek. Ook op deze onderdelen willen wij graag groei en ontwikkeling zien bij onze leerlingen. Deze ontwikkeling kunnen wij alleen realiseren in samenspraak met de ouders en de andere partners uit de wijk.

Lees meer op de website van de school

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding