Basisschool De Wegwijzer

Adres: Kampstraat 41 | 5943 AR Lomm | Tel:077 – 4731500

De Wegwijzer is de nieuwe naam voor Basisschool ’t Kapelke in Lomm

Basisschool De Wegwijzer maakt actieve en unieke verbindingen met partners en is een educatieve spil in het dorp Lomm. Vanuit een hechte teamspirit wordt op deze wijze gewerkt aan de onderwijskundige en maatschappelijke ontwikkeling van kinderen.

De school kenmerkt zich door kleinschaligheid en daarmee unieke aandacht voor het kind, eigentijds en toekomstgericht onderwijs. De school ontwikkelt zich tot een innovatief totaalconcept van gepersonaliseerd leren voor kinderen van 2-12 jaar. Wij verbinden kennis, vaardigheden en inzichten tot een integrale ontwikkeling van het kind. Kinderen leren stapsgewijs eigenaar te worden van hun leerproces. De talenten van kinderen worden herkend en gestimuleerd.
Het gebouw is totaal vernieuwd. Het gepersonaliseerd leren kan in deze nieuwe leeromgeving goed tot uiting komen
Wij zijn een PBS school (Positive Behaviour Support). Dit houdt in dat wij schoolbreed aan een veilig klimaat werken aan de hand van positieve benaderingen. De kernwaarden van PBS zijn ‘veiligheid, verantwoordelijkheid en respect’.

Lees meer op de website van de school

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding