Basisschool de Zuidstroom

Adres: Pastoor op Heijstraat 26 | 5912 BT Venlo | Tel:077 – 3517906

De Zuidstroom: Groei door Taal en Doen

In het Kindcentrum “De Zuidstroom” verzorgen Basisschool de Zuidstroom en Spetter (Spring) Kinderopvang samen op, om de kinderen in een vertrouwde omgeving te laten leren. We spreken de taal van de toekomst en stemmen met elkaar af, om kinderen zo optimaal mogelijk te begeleiden in hun leerproces. De Zuidstroom streeft ernaar dat leerlingen (0 tot 13 jaar) met en van elkaar leren, dat ze respectvol met elkaar omgaan en dat ze met de juiste toerusting komen tot maximale ontplooiing.

Naast onze kernwaarden, Veiligheid, Vertrouwen, Samenwerking, Verbinding & Structuur willen we kinderen voorbereiden op de toekomst. Kinderen moeten straks, als toekomstige vol wassenen burgers duurzame, slimme beslissingen nemen. In ons duurzame gebouw willen we de kinderen ervaring op laten doen, die de kinderen inzichten geven voor de toekomst. We hebben onze omgeving nodig om op de toekomst voorbereid te zijn.

Iedereen is verschillend, Iedereen is uniek, waardoor we kinderen ook het podium willen geven om hun talenten verder te ontwikkelen. Dat is Kindcentrum “De Zuidstroom.”

Lees meer op de website van de school

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school direct in je e-mailpostvak.

Download gratis

Rondleiding inplannen

Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

Inplannen rondleiding