Basisschool Groeneveld

Adres: Wethouder Receveurlaan 5| 5913 SR Venlo | Tel:077 – 3513497

Basisschool Groeneveld: boeien, bloeien en groeien

Op basisschool Groeneveld bieden we alle leerlingen optimale ontwikkelmogelijkheden door te boeien, bloeien en groeien. We boeien onze leerlingen door het bieden van betekenisvol onderwijs: onderwijs waar onze leerlingen zin in hebben! Groeien door het nastreven en bereiken van goede didactische resultaten en leeropbrengsten en uiteraard ook groei in de sociaal-emotionele en creatieve ontwikkeling. We laten kinderen verder groeien in dié competenties en basisvaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de huidige maatschappij. Leerlingen bloeien (op) door het creëren van een fijne sfeer van wederzijds vertrouwen.

Omdat de Groeneveld zich aan het ontwikkelen is tot een Taal-Expertise-Centrum zijn wij experts in de talige ontwikkeling van kinderen!
Iedereen is welkom en belangrijk! Het is fijn om op de Groeneveldschool te zijn!

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding