Basisschool Kleur-Rijk

Adres: Wolweverstraat| 5912 BT Venlo | Tel:077 – 3517906

Ontdek je talent!

Wanneer je basisschool Kleur-Rijk binnenstapt is direct de warme sfeer en het positieve klimaat voelbaar. Vanuit de principes van de Vreedzame school is er veel aandacht voor de omgang met elkaar. Kinderen worden op onze school optimaal gestimuleerd en begeleid om hun creativiteit te prikkelen en goede leerresultaten te behalen.

De schoolverlaters van onze school redden zich goed op het voortgezet onderwijs. Ze stromen uit naar diverse richtingen zoals vmbo en havo/vwo.

In de wereld om ons heen verandert van alles en dit gaat heel snel. We willen dat de kinderen daar kennis mee maken en ontdekken waar ze goed in zijn: hun talenten. Elk kind is uniek! Met de kinderen spreken we af wat ze willen bereiken en hoe ze dat samen met de leerkracht, ouders of andere kinderen voor elkaar gaan krijgen.

Het continurooster dat we hanteren stimuleert het gezonde eetpatroon van kinderen. We eten in groepsverband en geven zo extra aandacht aan gezonde voeding. Daarnaast bieden we als één van de weinige scholen in de omgeving schoolzwemmen!

Basisschool Kleur-Rijk is gelegen aan een groot park met veel speelgelegenheid. Samen met peuterspeelzaal SamSam, Wel.kom en de gemeente Venlo werken we intensief aan mooie nieuwe ontwikkelingen in de wijk.

Lees meer op de website van de school

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding