Basisschool Taal&lent

Adres: Leutherweg 197 | 5915 CG Venlo | Tel:077 – 3516307

Taal&lent: groeien door jezelf te zijn!

Uitgaande van de mogelijkheden die in ieder kind schuilen, zorgt Taal&Lent voor een goede voorbereiding op de toekomst. Door het leveren van goede eindresultaten, functioneren onze leerlingen prima in het voortgezet onderwijs.
Het maakt leerlingen trots om serieus genomen te worden, door hen mee te laten denken over onderwijsprocessen, hen eigenaar te laten zijn van hun eigen leerproces, hun eigen ontwikkeling.

Door middel van kind gesprekken en klassenvergaderingen, leren kinderen voor zichzelf op te komen en inzicht te krijgen in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.
Vanwege de rust en regelmaat op school bieden wij een veilige en optimale omgeving voor kinderen om alles eruit te halen wat erin zit. Door de expertise van onze leer

teren, technisch en begrijpend lezen. Dit wordt verwezenlijkt in samenwerking met derden en is volop in ontwikkeling.
Door steeds meer de samenwerking te zoeken met de wijk wil onze school ervoor zorgen dat kinderen trots zijn op BS Taal&lent, maar ook trots zijn op de wijk waarin ze wonen.

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding