Basisschool School aan de Vijver

Adres: Vijverhofstraat 2 | 5913 TV Venlo | Tel:077 – 3512259

School aan de Vijver……. met een Kunstzinnige Cultuur

Stralende kinderen, spelende kinderen, lerende kinderen, stoeiende maar soms ook ruziënde kinderen. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen zich zelf kunnen zijn en met veel plezier naar school komen. Vandaar dat brede aandacht voor een goed pedagogisch klimaat voor ons boven aan de ladder staat. Een school met duidelijke regels en waar Respect met een hoofdletter wordt geschreven. Als kinderen zich binnen een fijne schoolomgeving thuis voelen, dan is de belangrijkste basis om tot leren en ontwikkeling te komen gelegd.

Wij staan samen sterk in het uitdragen van onze identiteit, ontstaan vanuit de protestants-christelijke achtergrond. Vanuit een nauwe samenwerking met onze ouders werken we aan de groei en ontwikkeling van alle kinderen. Samen willen we hen voorbereiden op  hun deelname en bijdrage aan een waardevolle maatschappij. Goed onderwijs is hier onlosmakelijk mee verbonden.

Maar er is meer dan alleen leren. Elk kind heeft zijn talenten. Vandaar dat we een groot accent zetten met onze slogan “School aan de Vijver……. met een Kunstzinnige Cultuur”.  Denk hierbij aan een meerjarenprogramma Kunst en Cultuur, een jaarlijkse themaweek/kinderboekenweek, een grote kunst- en cultuurdag in samenwerking met regionale kunstenaars, ruime aandacht voor de creatieve vakken tekenen, handvaardigheid, muziek en gym op school.

Een goed gevoel? U bent van harte welkom om nader kennis te komen maken.

Lees meer op de website van de school

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding