Willibrordusschool

Adres: Gulikstraat 196 | 5913 CZ Venlo | Tel:077 – 3513868

Willibrordusschool…… met creativiteit meer kind

Met plezier naar school gaan. Lekker kunnen genieten van je schooltijd. Je vrij, gewaardeerd en gezien voelen. Voor ons is dit de belangrijkste basis om tot leren te kunnen komen. Vandaar dat wij doorlopend aandacht schenken aan een goed pedagogisch klimaat. Het zijn vaak de kleine dingen die er toe doen.

In goede samenwerking met onze ouders staan we voor de opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen. Wij dagen kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs en positieve leerresultaten horen hierbij. Dit betreft voor ons niet alleen de leervakken. Zeker ook bij de creatieve vakken ontwikkelen kinderen hun eigen talenten. Met onze slogan “Willibrordusschool…..  met creativiteit meer kind” vestigen we hier extra aandacht op. Dit doen we door kinderen middels excursies en workshops kennis te laten maken met kunst en cultuur uit de regio; de organisatie van de project- en kinderboekenweek; vieringen verzorgd door de groepen, een grote eindejaarsexpositie voortkomend uit de wekelijkse creatieve vakken.

Met Kinderopvang Spring als partner wordt de peuterspeelzaal en naschoolse opvang binnen onze school verzorgd en bieden we mogelijkheden voor de voorschoolse opvang. De tussenschoolse opvang verzorgen we in eigen beheer.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Laat uw eigen gevoel leidend zijn.

Lees meer op de website van de school

Open dag/inloopmoment

Ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding in de school. U kunt hiervoor contact opnemen door een mail te sturen naar kim.stikkelbroeck@fortior.nl of door te bellen naar 077-3513868.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de school via onderstaande button
_

Neem contact op

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.