Willibrordusschool

Adres: Gulikstraat 196 | 5913 CZ Venlo | Tel:077 – 3513868

Willibrordusschool…… met creativiteit meer kind

Met plezier naar school gaan. Lekker kunnen genieten van je schooltijd. Je vrij, gewaardeerd en gezien voelen. Voor ons is dit de belangrijkste basis om tot leren te kunnen komen. Vandaar dat wij doorlopend aandacht schenken aan een goed pedagogisch klimaat. Het zijn vaak de kleine dingen die er toe doen.

In goede samenwerking met onze ouders staan we voor de opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen. Wij dagen kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Goed onderwijs en positieve leerresultaten horen hierbij. Dit betreft voor ons niet alleen de leervakken. Zeker ook bij de creatieve vakken ontwikkelen kinderen hun eigen talenten. Met onze slogan “Willibrordusschool…..  met creativiteit meer kind” vestigen we hier extra aandacht op. Dit doen we door kinderen middels excursies en workshops kennis te laten maken met kunst en cultuur uit de regio; de organisatie van de project- en kinderboekenweek; vieringen verzorgd door de groepen, een grote eindejaarsexpositie voortkomend uit de wekelijkse creatieve vakken.

Met Kinderopvang Spring als partner wordt de peuterspeelzaal en naschoolse opvang binnen onze school verzorgd en bieden we mogelijkheden voor de voorschoolse opvang. De tussenschoolse opvang verzorgen we in eigen beheer.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Laat uw eigen gevoel leidend zijn.

Lees meer op de website van de school

Download schoolbrochure

Vul je e-mailadres in en ontvang de schoolbrochure met alle informatie over deze school
direct in je e-mailpostvak.

  Je kunt direct meerdere schoolbrochures aanvragen - selecteer de scholen waarvan je een brochure wilt ontvangen:


  De MeuleDe StartbaanDe WeiertDe Zuidstroom't SterrenpadGroeneveldschoolKleur-rijkNOVA MontessoriSchool aan de VijverTaal&lentTalentencampus VenloDe WegwijzerWillibrordusschool


  Ik geef toestemming om mij eenmalig de gevraagde brochure naar mijn e-mailadres te sturen.

  Rondleiding inplannen

  Ouders zijn van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding in de de school. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem hiervoor contact op met de school via onderstaande knop. De school zal dan contact met je opnemen om de rondleiding in te plannen._

  Inplannen rondleiding